Viva Espana * Costa Brava

viva espana costa brava





Wil je toch echt nog even genieten van een zomerweek zonder zorgen? Vertrek vanaf EINDHOVEN of ROTTERDAM (+ € 6,50) 

Inclusief ontbijt en diner!



8,2 /10 Hotel President

Hotel President heeft vele faciliteiten voor een heerlijke vakantie aan de Costa Brava. Wat dacht je van twee grote zwembaden voor een frisse duik en een gezellig terras met ligbedden om de hele dag op te luieren in het zonnetje? Heb je dorst gekregen, dan wordt er bij de poolbar gezorgd voor koele drankjes en diverse, lekkere snacks kun je bestellen bij de cafetaria. In het restaurant staat iedere dag weer een heerlijk buffet voor je klaar, op sommige dagen aan de hand van een thema. Na het diner heb je nog de mogelijkheid om te genieten van live muziek of een dansvoorstelling. Natuurlijk mag je ook altijd zelf nog een dansje wagen! 


CALELLA

De gezellige badplaats Calella ligt naast Pineda de Mar en op ongeveer 50 kilometer van de prachtige wereldstad Barcelona. In Calella vind je een schitterend, uitgestrekt strand van circa 3 kilometer met schoon, goudkleurig zand en een rotsachtig gedeelte met prachtige, kleine baaien.

Het strand en de baaien zijn aanleiding geweest voor het ontstaan van een belangrijk toeristisch winkelcentrum. Oud en nieuw Calella bestaat uit twee delen: een oud gedeelte en een nieuw gedeelte. Het oude gedeelte van Calella is te herkennen aan de oude bebouwing en de kleine smalle straatjes. In het nieuwe gedeelte vind je de hotel- en appartementenwijk met de modernere bebouwing. Hier liggen ook de meeste bars en feestcafés. Winkelstraat Het centrum van Calella kenmerkt zich door vele pleintjes en een levendige, autovrije winkelstraat waar je gezellig kunt shoppen. Aan de westkant wordt Calella afgesloten door een drukke verkeersweg, die naar Barcelona leidt.

Stadspark

Voor rustzoeker  is er in Calella een mooi aangelegd stadspark: Parc Dalmau. Je kunt hier heerlijk wandelen tussen de pijnbomen.


Omgeving

afstand tot strand circa 450 meter (zandstrand)

afstand tot centrum: circa 500 meter

afstand tot oude centrum circa 650 meter

afstand tot barstreet circa 100 meter

afstand tot treinstation circa 1 kilometer

afstand tot bushalte circa 20 meter

afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 50 meter

afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 30 meter

afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 50 meter

Kamer 1

1 Volwassene (1 x € 728,07) € 728,07 Halfpension inclusief Bijdrage SGR garantiefonds inclusief Vakantie dokter via Sunweb app inclusief Calamiteitenfonds € 2,50 Reserveringskosten € 35,00 € 765,57 TOTAAL € 765,54 (PRIJS P.P.) € 765,54

MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 20 juli 2022. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct