Ontdek Cordoba!

ontdek cordoba


* Wees er snel bij, de Reisaanbieder verhoogt prijzen rap ;-)  bij veel belangstellingCordoba

De zuidelijk gelegen stad Córdoba ligt in de regio Andalusië. Córdoba kent een lange geschiedenis waaronder als hoofdstad van Hispania Ulterior en later die van Hispania Baetica. De Joodse wijk van Córdoba stelt je in staat om een ​​route vol charme en magie te volgen die geleidelijke ontdekkingen laat zien, die de middeleeuwse herinnering aan de stad van drie culturen intact houden.

De Judíos- straat , waar de synagoge, het Sefarad-huis, de souk en het Tiberias-plein elkaar opvolgen, vormt de essentiële kern van een bezoek dat perfect de geschiedenis reconstrueert van de gemeenschap waarin een karakter van universele projectie werd geboren. Samen met de verklaring van de schitterende stad Madinat Al-Zahra, Medina Azahara, als werelderfgoed, is Córdoba de enige stad ter wereld die vier UNESCO-erfgoedverklaringen heeft.

Gelegen tussen de duizend jaar oude en smalle straatjes van het hart van Córdoba, op 180 m van de Álmodovar-poort, voorheen "poort van de walnotenbomen" en op 450 m van de majestueuze Aljama-moskee-kathedraal, opent dit hotelhuis met binnenplaats uit de 16e eeuw zijn deuren en biedt een onvergetelijke ervaring: een verblijf in een prachtig architectonisch voorbeeld, een beschermd gebouw dat deel uitmaakt van het historische centrum van Córdoba, door UNESCO tot werelderfgoed is verklaard en dat tot de grootste van het hele oude continent behoort. Het architectonisch ensemble, dat we " Patios del Goldsmith" noemen, verwijst naar de prachtige kunst die de stad promootte en haar naam zelfs in de afgelegen landen van het zuidelijke continent bekendmaakte.

https://www.top10bezienswaardigheden.nl/spanje/cordoba.htm 


Hotel Patios del Orfebre ***


Kleinschalig hotel welke in een gerestaureerd huis is gerealiseerd, uit de 16e eeuw. Met respect voor alle bestaande originele delen van het huis, zijn de kamers gerangschikt rond de patio's met bogen. De nieuw gebouwde ruimtes bevinden zich voor de grootste van de patio's waar u een archeologische vindplaats kunt zien die tijdens de werkzaamheden is gevonden en dateert uit de 4e eeuw.

Patios del Orfebre heeft 22 kamers, , ze zijn allemaal verschillend,  maar allemaal netjes en met alles wat u nodig heeft en van hoge kwaliteit, zodat comfort, welzijn en rust de sleutelwoorden zijn tijdens uw verblijf.

Alle kamers zijn uitgerust met een elektronisch nabijheidsslot, televisie met satellietingang, haardroger, bagagerek, hangers en voorzieningen. Ze hebben een complete onafhankelijke badkamer met een douchebak en -centrum, wastafel, toilet en bidet.

Eenpersoonskamer

Klein maar fijn. De eenpersoonskamer heeft een eenpersoonsbed, een bureau, een minibar en alles wat u nodig heeft om uw verblijf comfortabel en rustgevend te maken. Badkamer met douche, toiletartikelen, handdoeken en föhn.


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 22 juli 2022. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.
Tijdelijk nog voordeliger! vertrek maandag 28 november 2022 terugkomstdonderdag 01 december 2022 (4 dagen) luchthaven Eindhoven.

Boek direct