Droomreis, Bali

droomreis bali



BALI

Een droom die uit gaat komen? 

Het betoverende eiland Bali is een bestemming die je niet snel zult vergeten. De culturele rijkdom van Bali is buitengewoon en overal op het eiland te aanschouwen. Breng een bezoekje aan één van de vele tempels en sla vooral de schitterende Pura Ulun Danu Bratan-tempel midden in het Bratanmeer niet over. Maar behalve cultuurminnaars hebben ook natuurliefhebbers niets te klagen. Het eiland is gezegend met een schitterende vegetatie als dichte bossen, meren, rivieren en kloven. De stranden van Bali verschillen van kleur. Hoe noordelijker je komt, hoe donkerder de kleur van het strand. Brede witte stranden vind je in Nusa Dua. De gastvrije bevolking is de kers op de taart. Bali biedt een bijzondere ervaring, een waar paradijs op aarde! Meer informatie? https://www.tui.nl/informatie/indonesie/bali/ 


De verre vliegreis naar het Tropische eiland Bali is het waard om minimaal 11  a 12 dagen daadwerkelijk met je voeten op Bali te staan.  Je kunt er goedkoper heen, alleen dan ben je er ook korter, en is dat niet een beetje zonde!?!


Hotel Ibis Styles Bali Legian

Kleurrijk genieten

Bij binnenkomst in hotel Ibis Styles Bali Legian brengen de vrolijke kleuren direct een glimlach op je gezicht. Met een welkomstdrankje in je hand checkt de vrolijke receptionist je in en wijst je de weg naar je comfortabele Ibis Style kamer. Tijd om te bedenken wat je gaat doen. Luieren op een bedje bij het zwembad, genieten van een ontspannende massage of wandelen naar het strand en daar genieten van zon, zee en strand. Of ga je liever Legian ontdekken?

Vanuit het hotel sta je met een paar stappen in een levendige omgeving met restaurantjes en cafés. 

Faciliteiten Gratis wifi in openbare ruimte Gratis wifi op de kamer Receptie (24 uur) Tegen betaling Roomservice (06:00 - 24:00 uur) Winkeltje(s) Wasservice

Restaurants/Bars Restaurant: Colours Café (Internationaal) 2 bars: zwembadbar en lobbybar Sky Bar Zwembaden Buitenbad Kinderbad buiten Badhanddoeken, ligbedden en parasols Zonneterras

Wellness Tegen betaling Massage Spa


* Gemiddelde beoordeling van dit Hotel is een 8.4, alleen maar goede recensies. Behalve dat het er supernetjes is en de kamers ruim zijn is de gezellige sfeer ook een groot pluspunt! 


* Op loopafstand van centrum

* Op loopafstand van restaurants

* Op loopafstand van strand

* Het hotel ligt in het midden tussen Kuta en Seminyak, op loopafstand van beide. Naar het strand van Legian ca. 7 minuten. wandelen.

* Dicht bij restaurants en winkels. 

* Zeer rustige kamers, lekker ontbijt, mooie spa en grote kamers.

* Geweldige plek voor een goede prijs.


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 4 augustus 2022. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.



Boek direct