Citytrip Athene

citytrip athene
Een heerlijke stad om in december te bezoeken! 

Athens City Hotel **


Maak kennis met de oudheid tijdens een stedentrip in Athene. 


* Rustiger gelegen * Drukke centrum makkelijk bereikbaar * Comfortabele kamer * goed klein ontbijt * vriendelijk personeel.

Athens City Hotel ligt in het centrum van de Griekse hoofdstad en op loofafstand van verschillende bezienswaardigheden. Vraag het vriendelijke receptiepersoneel voor advies over de leukste excursies en sluit vakantiedagen af met een drankje aan de bar.


Ligging & omgeving


Athens City Hotel ligt in het noordelijke gedeelte van Athene. Wandel de straat uit en je hebt direct de keuze allerlei winkels, restaurants en bars. Bezienswaardigheden bereik je lopend of per bus. Een bushalte vind je voor de deur van het hotel. Ben je een cultuurliefhebber? Loop in ca. 25 minuten van Athens City Hotel naar het Nationaal Archeologisch Museum, een van de grootste musea ter wereld. Bekijk de standbeelden, droom weg bij oude juwelen en bewonder de mooie schilderijen. Iets verderop ligt de National Garden. Met meer dan 500 verschillende soorten planten is dit park zeker een bezoek waard. Wat je nog meer niet mag overslaan tijdens een vakantie in Athens City Hotel? Bezoek o.a. de Akropolis, verschillende markten, de Lycabettus heuvel en het Olympische Stadion.Kamers


De ca. 40 kamers van Athens City Hotel zijn voorzien van o.a. een tv, telefoon, airco, gratis WiFi, kleine koelkast en een badkamer met een bad of douche en toilet. Faciliteiten Athens City Hotel beschikt over een bar waar je gedurende de dag terecht kunt voor drankjes en kleine hapjes. Wat dacht je bijv. van een stukje Griekse taart?
BENIEUWD naar de beste restaurants in de omgeving of leukste dagexcursies? Het receptiepersoneel van Athens City Hotel staat klaar om al je vragen te beantwoorden.LET OP: toeristenbelasting is niet bij de reissom van Athens City Hotel inbegrepen en dient ter plaatse nog betaald te worden.


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 6 augustus 2022. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct