Aruba ervaring B&B

aruba ervaring bb
MAMMALOE'S BED & BREAKFAST


Een super fijne bestemming!  Kleinschalig en vredige energie!

Ultiem genieten op z'n Arubaans


Welkom bij Mammaloe’s Bed & Breakfast voor een unieke Arubaanse ervaring. Alleen al bij de aanblik van deze accommodatie voel je je thuis. Met het geluid van tjilpende vogels word je wakker in je kleine, maar fijne, Gypsy Wagon of Casita. De stralende zon lacht je toe terwijl je geniet van een kop koffie op je eigen terras.

De Nederlandse eigenaresse vertelt je graag over het dichtbij gelegen Arikok National Park of ontspan op het rustige maar azuurblauwe strand van Mangel Halto. Bij terugkomst vul je je koelkast met de beste ingrediënten. Pluk verse kruiden en rijpe vruchten uit de bomen en waag je aan het koken van een fantastisch gerecht in de gedeelde, open keuken. Met een wijntje in de hand sluit je de dag af met een prachtige zonsondergang. Genieten.

Faciliteiten

Gratis wifi in openbare ruimte Gratis wifi op de kamer Receptie Afgesloten privé parkeerplaats buiten

Tegen betaling

Wasservice Strijkfaciliteiten Zwembaden Buitenbad

Strand

Tegen betaling:  Badhanddoeken en ligbedden

Sport & Activiteiten:  Tegen betaling Fietsverhuur Snorkelset Yoga


Slapen in een Gypsy Wagon

Koken met kruiden uit de tuin

Arikok National Park om de hoek

Kleurrijke casita met hangmat

Uniek op Aruba

Ontbijten aan de picknicktafel


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 6 augustus 2022. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct