Leuke stad & mooie stranden!

leuke stad mooie stranden



Kusadasi is super! 

De vakantiebestemming Kusadasi is een gezellig en klein stadje en was en is nog altijd een belangrijke aanlegplaats voor veerdiensten uit Griekenland en Italië. Maar ook voor plezier, ontspanning overdag en tijdens de nachten bent u in Kusadasi op het juiste adres. Er wordt wel gezegd dat de stad niet slaapt.

Het hart van de stad wordt omgeven door allerlei aderen van wegen en smalle straatjes. Zwemmen, dansen, slenteren, dineren, drinken en zonnebaden zijn een aantal dingen die u hier uitstekend kunt doen. De bereikbaarheid naar `s werelds meest bekende en oude bezienswaardigheden is waarschijnlijk één van de belangrijkste factoren die van Kusadasi een bekende stad maken. Vanuit Kusadasi kunt u ook gemakkelijk de Griekse eilanden bezoeken. 


Uitgebreide informatie over deze veelzijdige stad? https://turkijeontdekker.nl/kusadasi/ 


Hotel City Pension


Een knus en populair hotel met een huiselijke uitstraling. De vriendelijke, Nederlandssprekende, eigenaren van City Pension, zorgen voor een aangenaam verblijf. Gemiddeld beroordeelding een 8! Lees de goede recensies op de websites van de reisaanbieder straks zelf even ;-) 

Ligging:

City Pension Gelegen in het centrum van Kusadasi Op ca. 2 kilometer van het zandstrand Ladies Beach

Bushalte op ca. 100 meter

Winkels, restaurants en bars op ca. 400 meter

Pigeon Island op ca. 2 kilometer

Antieke stad Efeze op ca. 20 kilometer

Faciliteiten 2 gebouwen met maximaal 3 verdiepingen Er zijn geen liften aanwezig 30 kamers 24-uursreceptie Lobby Gratis wifi in de openbare ruimtes

Restaurants & bars 1 restaurant 1 bar

Hotelkamers Standaardkamer (1-2 personen) Ca. 14 m² Airconditioning* Kluisje* Bad/douche Toilet Balkon met zitje 

Zwembaden & Strand 1 buitenzwembad Kindergedeelte in het zwembad Zonneterras met gratis ligbedden, matrasjes en parasols

Verzorging Zomer : City Pension Verblijf o.b.v. Logies & Ontbijt.


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 5 september 2022. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct