Fuertevenura

fuertevenura





Spaans eiland Fuerteventura, rustig en uitgestrekte prachtige stranden, je kunt hier superlange strandwandelingen maken en genieten van de vergezichten over zee. De Spaanse dorpjes bezoeken op dit Zuiderlijk gelegen Canarische eiland, verborgen pracht ontdekken in je eigen ritme! Je komt hier tot rust.  



HOTEL SBH COSTA CALMA

Geniet van de kalmte SBH Costa Calma Beach Resort ligt, je raadt het al, direct aan het strand van Costa Calma op Fuerteventura.

Costa Calma betekent rustige kust en dat is natuurlijk niet voor niets. Hier kun je genieten van de rust en het aangename klimaat van het eiland. SBH Costa Calma bestond vroeger uit twee aparte hotels die nu zijn samengevoegd. Dit maakt het geheel erg ruim, maar houd er rekening mee dat het hotel hierdoor ook al wat op leeftijd is. Toch zijn de recensies lovend! En is dit een perfecte plek voor een algeheel verzorgde vakantie aan zee!  Een week niet koken of boodschappen doen maar genieten van het heerlijke eten, is een kadotje voor jezelf. 

Heb je even geen zin in zand tussen je tenen? Leg je handdoek dan op een ligbedje bij één van de zwembaden en geniet hier van het feit dat je even he-le-maal niets hoeft te doen. Fijne vakantie!

Gemiddelde beoordeling een 8.1 ; heerlijke vakantie fijn hotel en lekker eten/ Comfort /Internationaal publiek/  Op loopafstand van strand/  Rustige omgeving/  geweldige vakantie in fijn hotel en heerlijk eten.


Wellness Sauna Tegen betaling Massage Schoonheidssalon

Sport & Activiteiten Fitnessfaciliteiten Tafeltennis Tennisbaan (buiten) Volleybal Tegen betaling Biljart

Zwembaden 3 buitenbaden: waarvan één verwarmd (01/11 t/m 31/03) 2 kinderbaden buiten Ligbedden en parasols Zonneterras Tegen betaling Badhanddoeken (borg vereist)


2-persoonskamer, Voor alleengebruik,

1-1 pers airco, telefoon, wifi (tegen betaling), tv en safe (tegen betaling) koelkast badkamer met bad, haardroger en toilet kamer met 1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden balkon of terras met zitje.

MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 14 september 2022. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.


Boek direct