Zuiderlijkste puntje Portugal

zuiderlijkste puntje portugal



Monte Gordo

De badplaats Monte Gordo ligt in het zuidoosten van de Algarve, bijna tegen de Spaanse grens aan. Net als met zoveel badplaatsen is ook Monte Gordo een voormalig vissersdorp dat is uitgegroeid tot geliefd vakantieoord voor toeristen. En dit is niet zo gek, want je hebt hier alle ingrediënten om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Denk aan zon, zee strand en verse vis, en je bent al een heel eind. Monte Gordo is voornamelijk vlak en dus ook heel geschikt voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Ook een strandwandeling lukt hier goed, breed en lang zandstrand.


8,3/ 10 Hotel Casablanca Inn   Logies/ontbijt

Het sfeervolle Hotel Casablanca Inn is een kleinschalig hotel met een perfecte ligging in Monte Gordo. Met zowel het strand als het centrum op loopafstand, kun je alle kanten op. In de directe omgeving zijn gezellige restaurants en winkeltjes te vinden. De kamers zijn ruim en sfeervol ingericht, met hedendaags comfort . Verder heeft het hotel een fijn buitenzwembad en een zonneterras. Sfeervol en kleinschalig hotel Centrum en strand op loopafstand. Het hotel heeft ruime kamers.


Omgeving


afstand tot strand circa 120 meter (zandstrand)

afstand tot centrum: circa 200 meter

afstand tot luchthaven circa 60 kilometer

afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 200 meter

afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 150 meter

afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 200 meter 

Aanbieding prijs bij de reisaanbieder, je betaalt geen 


1-PERSOONSKAMER


geschikt voor 1 persoon balkon met buitenzitje televisie (nederlandstalige zender(s)) telefoon airconditioning badkamer met: bad, wastafel, toilet, bidet ...

toeristenbelasting: voor deelnemers met leeftijd van 14 jaar circa 7,00 € per persoon per verblijf (ter plekke te betalen) kluisje op de kamer: circa 1,50 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen). 


Aanbiedingsprijs, je betaalt geen reserveringskosten

Kamer 1

1 Volwassene (1 x € 469,18) € 469,18 Logies ontbijt inclusief Handling inclusief Bijdrage SGR garantiefonds inclusief Aanbieding € -32,13 Calamiteitenfonds € 2,50 Reserveringskosten € 35,00 € 506,68 TOTAAL € 474,55

MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 17 september 2022. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct