Stedentrip Lissabon

stedentrip lissabon



Zo, de eerste solo trip voor 2023 staat er! 

Skip je winterdip en boek een ruime stedentrip van 4 dagen zodat je uitgerust kan genieten zonder haast! 



LISSABON

Deze zonnige stad aan de kust van Portugal is een heerlijke onderbreking midden in de winter! 

Tijdens een stedentrip in Lissabon kun je een ritje in de gele tram eigenlijk niet overslaan. Want behalve leuk is het ook nog eens erg handig. Zo hoef je niet zelf alle heuvels van de Portugese hoofdstad te trotseren. En kom je met gemak bij de Sé de Lisboa in het hooggelegen Alfama. En bij de fadobars van Bairro Alto. Even toe aan wat anders? Maak dan een dagtrip naar de natuurlijke bezienswaardigheden van Sintra-Cascais.



HOTEL Duas Nacoes   

Duas Naçoes in Lissabon is een net budgethotel met een super centrale ligging. Ideaal voor diegenen die niet veel waarde hechten aan kwaliteit, maar wel voor een scherpe prijs op een toplocatie willen verblijven. Het hotel ligt midden in het levendige hart van de stad, de wijk Baixa. Dat wordt dus ongestoord slenteren langs winkels en terrassen over de gemozaïekte straten van deze levendige wijk.

De combinatie van kleine boetiekjes en modeketens met internationale allure heeft ook op de inwoners van Lissabon grote aantrekkingskracht. Vanuit hotel Duas Naçoes zijn alle bezienswaardigheden die je tijdens een stedentrip wilt afvinken te voet bereikbaar. Of je nu beland op Praça Rossio, Praça Cómercio of Praça da Fiqueira, struinend door de stad vind je vanzelf een Portugees paradijsje.

Lopend langs pleinen van Baixa

Rust van autovrije zone

Gezellige drukte op straat

Portugees relaxen op het terras

Klein prijsje, grote glimlach


Ligging; 

"Wijk Baixa"

Bezienswaardigheid: Praça de Commércio op ca. 350 m Bezienswaardigheid: Rua Augusto op ca. 20 m Het middelpunt van Lissabon is natuurlijk de wijk Baixa. Je vindt hier verschillende musea en ook het bekendste plein van de stad: Praça de Comércio. Loop van het bekendste plein van de stad naar één van de belangrijkste winkelstraten. Bewandel de met mozaïek bestraatte Rua Augusta en doe leuke aankopen in de bekende winkels. Stap vooral in de gele trammetjes waar Lissabon om bekend staat om je benen even wat rust te geven. TIP: Begin de dag met een goed ontbijt bij Café Nicola op het levendige Rossio plein. Vervoer: metrostation Baixa - Chiado op ca. 200 meter. 

KAMER

Standard, 1-1 pers airco, telefoon, gratis wifi, tv en safe (tegen betaling) badkamer met bad of douche, haardroger en toilet kamer met 2 eenpersoonsbedden type bed kan per kamer verschillend zijn


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 18 september 2022. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct