Zuid Kreta

zuid kreta



Met nog steeds gemiddeld 28 graden momenteel in het zonnige Zuiden van Kreta en in okotber gemiddeld 25 graden is het nog erg aangenaam om een weekje op vakantie te gaan naar het mooie Agia Galini! 

Agia Galini

Agia Galini staat bekend als één van de mooiste dorpjes van Zuid-Kreta. Hoewel het vooral vroeger bekend stond als vissersdorpje is Agia Galini nu uitgegroeid tot een geweldige vakantiebestemming, maar heeft nog zeker haar charme van vroeger behouden. Het dorpje ligt in de bergen van waaruit je een mooi uitzicht hebt op de haven van Agia Galini. Deze kleine badplaats heeft een compact centrum met vele gezellige terrasjes, leuke barretjes en restaurants en is zeker ingesteld op toerisme, maar doet nog ouderwets Grieks aan. Het strand is zeer verzorgd en ligt op een steenworp afstand van het centrum van Agia Galini.

Verder is Agia Galini een perfect uitgangspunt voor mooie dagtrips naar bijvoorbeeld de Samariakloof en de stad Rethymnon of het hippiedorp Matala. 


8,3 /10 Appartementen Pallada & Athena

Het kleinschalige appartementencomplex Pallada & Athena ligt in het prachtige dorp Agia Galini, in het zuiden van Kreta. Door de ligging bovenaan de hoofdstraat heb je vanaf hier dan ook een prachtig uitzicht over de haven en de zee. Met het strand 250 meter verderop, duurt het ’s morgens niet lang voor je een duik kunt nemen in het heerlijke verkoelende water. De vriendelijke familie die het complex runt, zorgt voor een gemoedelijke sfeer. De kamers zijn goed verzorgd en je kunt hier heerlijk dineren bij één van de gezellige tavernes in de buurt. Je kunt er ook voor kiezen zelf een lekkere maaltijd te bereiden in je appartement, met verse ingrediënten uit de supermarkt in de buurt.

Gemoedelijk 

Prachtig uitzicht

Omgeving

afstand tot strand circa 250 meter

afstand tot centrum: circa 150 meter

afstand tot bushalte circa 200 meter

afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 10 meter

afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 100 meter


STUDIO TYPE A geschikt voor 1 tot 2 personen oppervlakte circa 18m² aantal slaapplaatsen: 2 balkon of terras met buitenzitje kitchenette koelkast kookplaat (2-pits) koffiezetapparaat waterkoker televisie (satelliettelevisie) airconditioning (individueel regelbaar: gehele dag) (woon) kamer, 2 slaapplaatsen (1 x tweepersoonsbed of 2 x 1-persoonsbed) badkamer met: douche, wastafel, toilet kluisje op de kamer: bij de reissom inbegrepen airconditioning: circa 8,00 € per dag (ter plekke te betalen) babybedje: (op te geven bij reservering) toeristenbelasting: circa 0,50 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen, verplicht) wi-fi op de kamer: gratis.

MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 20 september 2022. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct