Bonaire

bonaire


Bonaire

Bonaire! Het tropische eiland onder de zon. Bon Bini, hartelijk welkom op Bonaire! Dit Caribische vakantie-eiland behoort samen met Aruba en Curaçao tot de zogenaamde ABC-eilanden en is vooral bekend vanwege de fascinerende onderwaterwereld met adembenemende koraalriffen en talloze vissoorten in de meest exotische kleuren. Het zal u dan ook niet verbazen dat dit eiland ‘Divers Paradise’ wordt genoemd en één van de populairste duikbestemmingen ter wereld is. Maar ook boven de zeespiegel is het prachtig. Zo vindt u er het National Park Washington Slagbaai, een uitgestrekt schitterend natuurgebied met een grote variatie aan flora en fauna. Bijzonder sfeervol is de kleine hoofdstad Kralendijk met z’n oud-Hollandse koloniale gebouwen en een groot aanbod van leuke winkeltjes en restaurantjes. Het nachtleven is relaxed en speelt zich voornamelijk af in de gezellige barretjes. Op dit gezellige en vooral vriendelijke eiland zult u zeker genieten van een heerlijke vakantie.


Central Bonaire

Het comfortabele Central Bonaire ligt ideaal gelegen in het centrum van Kralendijk. Een leuk kleinschalig  hotel complex waar je ontspannen kunt genieten van je vakantie. 

Door de perfecte locatie zijn er verschillende bars en restaurants op loopafstand van het hotel te vinden. Ook bevind je je binnen enkele minuten op het strand. De prachtige Bonairiaanse natuur kun je het beste ontdekken met een auto die je kunt huren vanuit het hotel.


Hotelkamers

Standaard kamer (1-2 personen)

Ca. 32 m² Airconditioning Televisie Kluisje Minibar* Bureau Douche Wifi Balkon.


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 22 september 2022. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct