Warm Egypte

warm egypte




In december genieten van de krachtige zon in Egypte, vitamine D opdoen in de winter en ontspannen aan de kust!? 



Een gemoedelijk kleinschalig hotel in Sharm el Sheikh

Falcon Hills 

Falcon Hills Hotel ligt op het Ras Um El Sid plateau dat bekend staat om zijn onderwaterpark, een aanrader voor duikers en snorkelaars. In dit kleinschalige complex heerst een gemoedelijke sfeer.

Falcon Hills ligt in een rustige omgeving, op korte afstand van het strand en van winkeltjes en restaurantjes.

Ligging:

Falcon Hills in Sharm el Sheikh Rustig, in de wijk Ras Um El Sid. Het strand van Amphora ligt op ca. 350 meter, Reef strand op ca. 950 meter. Het centrum van Naama Bay ligt op ca. 6 km. Gratis Shuttlebus service naar het strand en centrum. Faciliteiten:

Falcon Hills Falcon Hills beschikt over 136 kamers. Receptie (24 uur geopend), lobby met zitjes, bedoeïenentent en buffetrestaurant. Voor uw drankjes kunt u zich wenden tot de diverse bars bij het zwembad of in de lobby.

In de tuin liggen 2 zwembaden (1 verwarmd) en een zonneterras met ligbedden, parasols en handdoekenservice. Voor de kleintjes is er een gedeeltelijk apart kinderbad en een speeltuintje. Uw hotelkamer:

De standaardkamers van Falcon Hills zijn comfortabel ingericht, voorzien van satelliet-tv, telefoon, kluisje (gratis), koelkastje, individuele airconditioning en een balkon of terras. De quadkamers bestaan uit een ruimte met een kleine slaapbank voor de kinderen. De badkamer heeft een bad/douche en toilet.

Sport & Ontspanning: U kunt in Falcon Hills gebruik maken van de duikschool, tafeltennis, tennis, voetbalveld, volleybal en biljart, enkele faciliteiten zijn tegen betaling. Spa center met gym, sauna, massages en diverse schoonheidsbehandelingen (allen tegen betaling). Het animatieteam verzorgt een beperkt maar gevarieerd programma voor jong en oud.

Verzorging Zomer: Falcon Hills U verblijft in Falcon Hills op basis van All Inclusive; ontbijt (07.00-10.00), lunch (13.00-15.00) en diner (19.00-21.30) in buffetvorm. Snacks en ijsjes (16.30-17.30). Alle lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 - 24.00 uur. Tegen betaling: Import drankjes en alle consumpties op het strand. Verzorging Winter: Falcon Hills All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (13.00-15.00) en diner (19.00-21.30) in buffetvorm. Snacks en ijsjes (16.30-17.30).

Alle lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00-24.00 uur. Tegen betaling: Import drankjes, roomservice en alle consumpties op het strand.

Aanschaf visum Voor reizen naar Egypte heb je een visum nodig dat je bij aankomst in Egypte kunt aanschaffen. Het visum is in de aankomsthal ter plaatse bij de Corendonbalie te verkrijgen voor €27,50 p.p. Dit bedrag dien je contant in euro's te betalen en is inclusief de servicekosten. Wanneer je een visum bij de Corendonbalie ter plaatse aanschaft, krijg je een kortingsvoucher van € 5 voor het boeken van een excursie bij de reisleiding tijdens de welkomstbijeenkomst. Indien je ervoor kiest om zelf ter plaatse het visum te regelen is dat ook mogelijk.

MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 25 september 2022. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct