Pittoresk Kokkari

pittoresk kokkari



De temperatuur is op Samos nog zeer aangenaam en vaak schijnt het zonnetje op Samos ook nog in oktober! Ontdek dit heerlijk eiland in het rustige naseizoen, 

een week vol prachtige uitzichten aan zee.


Kokkari

Op slechts 10 kilometer van Samos Stad vind je het pittoreske Kokkari. Samen met Pythagorion is Kokkari erg populair op het Griekse eiland Samos. In het centrum van Kokkari vind je een sfeervolle haven met rondom gezellige restaurants, kleine taverna’s en leuke bars. ’s Avonds komt dit dorpje tot leven en wordt en kun je hier heerlijk slenteren langs de winkeltjes. Ondanks het opkomende toerisme blijft Kokkari op Samos rust uitstralen.

Kokkari & strand

Bij Kokkari vind je twee mooie stranden met zeer helder water. Het water aan het ene strand is rustig en aan het andere strand "wild", dit heeft met de richting van de wind te maken. Beide stranden zijn kiezelstranden. Dus waterschoenen zijn handig om mee te nemen.

 Het eiland is opvallend groen en er zijn veel dennenbomen en wijngaarden. Deze wijngaarden leveren de druiven voor de zoete dessertwijn waar Samos om bekend staat. Samos ligt voor de kust van Turkije, waarheen je ook een excursie kunt maken. Ook diverse andere excursies zijn zeker de moeite waard om eens mee te maken. Wat dacht je van een leuke eilandtour als excursie of een heerlijke boottocht naar het Griekse eiland Patmos?

Cultuur en strand

Een groen, bergachtig eiland dat bekend staat om een uitgestrekte kustlijn, prachtige natuur, een rijke historie en natuurlijk de zoete dessertwijn. Wat wil je nog meer? Samos is één van de grotere eilanden van Griekenland en ligt vlak bij de Turkse kust. Het eiland maakt deel uit van de Egeïsche Archipel en is omringd door fijne stranden. Hier is het dan ook, zeker tijdens de zomermaanden, goed toeven. De noordoostenwind, ook wel ‘Meltemi’ genoemd, zorgt daarbij voor een aangename verkoeling. Hopelijk heb je je fototoestel bij je, want dankzij het opvallend groene en zeer bergachtige landschap is Samos heel fotogeniek.


8,0 /10 Appartement Aphrodite

Voor een echte Griekse vakantie is Appartement Aphrodite een schot in de roos. Dit charmante en kleinschalige appartementencomplex ligt op een toplocatie in het gezellige Kokkari. De appartementen zijn trapsgewijs tegen een heuvel gebouwd aan de rand van het authentieke centrum. En omdat je hier omgeven bent door de authentieke en sfeervolle gebouwen en straatjes, zit je hier midden in het Griekse leven. Ook sta je binnen een minuut op een heerlijk strandje waar je kunt genieten van het Griekse zonnetje. De gerenoveerde appartementen zijn licht en ruim en beschikken over een balkon. Leuk om de zonsondergang hier te spotten. En als de zon onder is, dan is het centrum van Kokkari een decor die gevuld is met de leukste Griekse taverna's en kleine (souvenier)winkeltjes. De Griekse droom is dus ook buiten je appartement overal voelbaar.

*Kleinschalig appartementencomplex * Toplocatie in het gezellige Kokkari * Dicht bij het strand *Typisch Griekse omgeving 

STUDIO ALGEMEEN geschikt voor 1 tot 2 personen aantal slaapplaatsen: 2 balkon met buitenzitje keuken koelkast (met vriesvak) kookplaat (2-pits) koffiezetapparaat waterkoker, eethoek televisie (flatscreen, regionale zender(s)) airconditioning (woon) kamer, 2 slaapplaatsen (1 x tweepersoonsbed) badkamer met: douche, wastafel, toilet babybedje: gratis (op te geven bij reservering) kluisje op de kamer: gratis airconditioning: gratis wi-fi in openbare ruimte: gratis wi-fi op de kamer: gratis toeristenbelasting: circa 0,50 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen, verplicht)

Boek direct