In het spoor van Cleopatra

in het spoor van cleopatra



Appartement Vega Green 

Zoek je een fijne plek om te ontspannen maar wil je er ook weleens op uit, dan is Vega Green in Alanya, Turkije een aanrader. Want dit appartementencomplex heeft het beste van twee werelden in huis. De moderne kamers van Vega Green, het fijne zwembad en het altijd vrolijke personeel zouden je haast doen besluiten je plannen overboord te gooien. Toch ga je op pad; het levendige Alanya lonkt. Want gaf Cleopatra hier lang geleden haar ja-woord, deze stad heeft veel meer te bieden. Het Ottomaanse kasteel, de haven met zijn Rode Toren, de vele authentieke straatjes: wat is de Turkse Rivièra toch veelzijdig!


Super appartement” Gemiddelde recensie een 9.

Internationaal publiek

Kleinschalig

Privacy/Op jezelf zijn

Rust

Alles vrij nieuw en schoon.

Heerlijke bedden, vrij stevig.

Goede badkamer.

Het leefgedeelte is prettig met de 2 sofa's en de eettafel.

Veel opbergruimte aanwezig.

Faciliteiten

Gratis wifi in openbare ruimte Gratis wifi op de kamer Receptie Tegen betaling (mini)supermarkt Kapper Restaurants/Bars Buffetrestaurant Bar Zwembaden Buitenbad Kinderbad buiten 2 waterglijbanen Badhanddoeken, ligbedden en parasols Strand Tegen betaling Ligbedden en parasols Shuttleservice strand.


2-kamer appartement,

1-4 pers gelegen in het hoofdgebouw airco (tegen betaling), telefoon, gratis wifi, tv en safe (tegen betaling) kitchenette met magnetron, elektrische kookplaat (2 platen), koelkast, broodrooster en waterkoker badkamer met douche, haardroger en toilet slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden woon-/slaapkamer met 2 eenpersoonssofabedden balkon met zitje de airco bedraagt ter plaatse €10 per dag en de kluis €2 per dag.


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 29 september 2022. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct