Sprookjesachtig Praag

sprookjesachtig praag



Praag

Tijdens een stedentrip in Praag zal de hoofdstad van Tsjechië je betoveren! De historische binnenstad is zo rijk aan cultuur, kunst en historie dat UNESCO het op de Werelderfgoedlijst heeft gezet. Je vindt er een aantal bijzondere bezienswaardigheden, waaronder de Praagse Burcht en de prachtige Karelsbrug over de Moldau. Even bijkomen van deze architectonische pareltjes? Duik dan in een van vele authentieke barretjes voor een Tsjechische pils!


Praque Centre Superior Hotel

Historisch, authentiek en smaakvol ... In hotel Prague Centre Superior overnacht je in een prachtig historisch gebouw dat dateert uit de 20e eeuw. Het pand is gerenoveerd maar heeft zijn speciale en authentieke sfeer behouden. Gelukkig maar! De kamers zijn erg ruim en sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Loop je het hotel uit dan bevindt je je in het hart de wijk Nové Mesto wat betekent 'Nieuwe stad'. Maar ... laat je niet voor de gek houden. De wijk bestaat al sinds de 14e eeuw. Ontdek een plek waar heden en verleden samensmelten. Vanuit deze fijne plek wandel je langs het Wenceslausplein en struin je langs de winkelstraten. Eenmaal terug in het hotel ontspan je heerlijk in de sauna en ben je klaar voor de volgende dag.


Dichtbij de Botanische tuin

Gebouw uit begin 20e eeuw

Sfeervolle ruime kamers

Kom tot rust in de grote tuin

Heerlijk ontspannen in de sauna


Faciliteiten

Gratis wifi in openbare ruimte Receptie (24 uur) Inchecken: vanaf 15:00 uur, uitchecken: voor 11:00 uur

Tuin Bagageruimte

Tegen betaling Roomservice

 Restaurants/Bars Restaurant

Wellness Jacuzzi (binnen) Sauna

egen betaling Massage


1-persoonskamer, Standard, 1-1 pers airco, telefoon, gratis wifi, tv en gratis safe badkamer met bad of douche, haardroger en toilet kamer met 1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 3 november 2022, * PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct