Cruise Midden Amerika & Bahama's

cruise midden amerika bahamas




Gedroomd van een Cruise vakantie?  Of gedroomd over de Bahama's? 


Je vliegt op eigen houtje naar Miami, dit vliegticket verzorg je dus zelf. Vervolgens stap je in Miami op aan boord van de MSC Divina! Hier vind je echt alles wat je nodig hebt, kijk even naar de afbeelding van de MSC Divina.


Deze reis is verzorgd met ontbijt, lunch en diner!


* Bahamas
* Belize
* Honduras 
* Mexico 
* Verenigde Staten


In het kort


Witte stranden, azuurblauwe zee en palmbomen staan op je te wachten tijdens deze 8-daagse cruise. Verken de sprookjesachtige onderwaterwereld in Roatán of geniet van het gezellige Mexicaanse leven in Cozumel. Zin in iets cultureels? Bezoek dan vanuit Belize City een indrukwekkende ruïne uit het legendarische rijk van de Maya's. Ga uitgebreid winkelen in Costa Maya of neem een duik in een van de zwembaden die midden in het centrum te vinden zijn. Op Ocean Cay, een privé reservaat van MSC Cruises kun je grenzeloos genieten van de rustige lagune. Ben je liever wat actiever bezig? Huur een kajak of ga heerlijk suppen. Ontspan vervolgens aan boord van de MSC Divina in het zwembad of boek een behandeling in de spa. Ervaar het ultieme cruisen!


Miami

Belize

City Roatán

Costa Maya

Ocean Cay

Miami


Geselecteerde prijs is een Binnenhut ;

cat. IM1 Airconditioning, bad met douche, Zitje, Föhn, Minibar, Geen Raam, Roomservice, Kluisje, Telefoon, Televisie, Toilet Geen Balkon Aantal personen max. 4 Grootte hut 16 m2 Ligging hut dek 8, 9 en 10 Mindervalide hut op aanvraag.

MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 4 november 2022, * PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct