Krachtige Egypte zon

krachtige egypte zon




Habada

Hadaba In het zuiden van Sharm el Sheikh ligt Hadaba, wat een heerlijke plek is om te verblijven. Dit plaatsje heeft van alles te bieden. Duikers en snorkelaars wanen zich in een walhalla, want de onderwaterwereld is er werkelijk waar prachtig. Een vakantie in Sharm el Sheikh staat daarom ook niet voor niets bekend als snorkelvakantie. Verder ligt het vlak bij het oude centrum, ook wel de Old Town genoemd. Hier kun je heerlijk rondslenteren over de Old Market, waar je winkeltjes en barretjes hebt en proef je echt de Egyptische cultuur. Een must see is hier de moskee. In de avond is die prachtig verlicht en kijk je echt je ogen uit.


Hotel Falcon Hills

Verblijf je graag in een kleinschalig en charmant hotel tijdens je vakantie in Egypte? Dan is Falcon Hills in Sharm el Sheikh voor jou weggelegd. Het sfeervolle hotel heeft alles in huis om je een heerlijke vakantie te bezorgen: fijne kamers, vriendelijk personeel, lekker eten en een zwembad met ligbedjes. De kids vermaken zich in de speeltuin en kids club van het hotel. Zin om zelf wat actiefs te ondernemen? Er is ook een tennisbaan aanwezig. Voor een dagje strand kun je de gratis shuttlebus nemen en 's avonds kun je een terrasje pakken in de nabij gelegen Mercato shopping mall, dat dan erg gezellig is. Hier geniet je op en top onder de Egyptische zon!

Kleinschalig hotel

Ontspannen in de wellness

Gratis introductieduik



Ligging;

afstand tot strand circa 800 meter (zandstrand, ligstoelen, parasol) afstand tot privéstrand circa 800 meter afstand tot centrum: circa 2 kilometer afstand tot luchthaven circa 10 kilometer afstand tot bushalte circa 1 kilometer


1-PERSOONSKAMER geschikt voor 1 persoon 1 x éénpersoonsbed balkon of terras minibar televisie radio telefoon airconditioning badkamer met: bad of douche, wastafel, toilet, föhn wi-fi in openbare ruimte: gratis wi-fi op de kamer: gratis wi-fi bij de receptie: gratis airconditioning: bij de reissom inbegrepen kluisje op de kamer: gratis (ter plekke te betalen) kluisje bij de receptie: gratis (ter plekke te betalen).



MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 8 november 2022, * PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct