Winterzon Spanje

winterzon spanje




Torrox Costa

Aan de kust van de Costa del Sol vind je het leuke plaatsje Torrox Costa. Het is een kleine badplaats met een mooi lang zandstrand. Langs dit strand loopt een levendige boulevard waar je ook winkels en verschillende restaurantjes vindt. De boulevard is ideaal om heerlijk te wandelen, joggen, fietsen of skeeleren.

Wanneer je in Torrox Costa bent, moet je vooral niet vergeten om ook het oorspronkelijke dorp Torrox Pueblo te bezoeken. Je vindt dit dorp landinwaarts op ongeveer vier kilometer van Torrox Costa vandaan. Het dorp is mooi tegen een heuvel aangelegen waardoor je vanaf hier een mooi uitzicht over zee hebt. In het dorpje is er niet veel te doen, maar het is zeker de moeite waard om het te bezoeken!

Torrox Costa is ook erg fijn gelegen. Je bent zo in andere leuke kustplaatsjes zoals Nerja, Frigiliana en Torre del Mar en met de auto ben je zo in het prachtige binnenland. Bezoek hier de authentieke dorpjes om de échte Spaanse sfeer te proeven!


8,2/ 10 Appartementen Olée Holiday Rentals - inclusief huurauto


Appartementen Olée Holiday Rentals heeft een prachtige ligging in het kleine plaatsje Torrox Costa wat zich een paar kilometer ten westen van Nerja bevindt. De appartementen zijn verdeeld over meerdere gebouwen en hebben allemaal uitzicht op de zee. Ten midden van de gebouwen bevindt zich het zwembad. Alle appartementen hebben een andere inrichting en aankleding. Eén ding hebben alle appartementen gemeen, ze beschikken allemaal over een heerlijk groot terras waar je van de zon en het mooie uitzicht kan genieten.

Met een goed uitgeruste keuken heb je de mogelijkheid om zelf te koken, geen zin? Ga dan op zoek naar gezellige restaurantjes in Torrox Costa of Nerja.

Prachtig uitzicht op zee

Heerlijk ontspannen op je ruime balkon 


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 10 november 2022, * PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct