Voorjaar op Kreta voor de vroegboeker!

voorjaar op kreta voor de vroegboeker




Pssst...Voor je het weet is het april 2023.

In het zonnige Zuiden van Europa, op het geliefde eiland Kreta is de lente prachtig!


Wandelen langs de zee of door de bergen? Reizen over het eiland ? De temperatuur is gemiddeld al 24 graden  in de lente op Kreta.

Hou er rekening mee dat toeristische winkels en restaurants niet open zijn, begin april, maar zo ontdek je wel de authentieke keuken van Kreta , ontmoet je de lokale mensen en zie je het echte Kretenze leven! Vanuit Stalida kun je makkelijk reizen met het openbaar vervoer. Je kan letterlijk alle kanten op met de bus, naar het Zuiden bv, de grote stad Ierapetra of naar het Westen Heraklion, naar het Oosten naar Agios Nicholeas. Ontdek Kreta in het voorjaar in je eigen ritme, voor een leuke prijs en geniet van je leven! 


Appartementen Maria Lambis *** Algemeen Wat je kunt verwachten tijdens een vakantie in Appartementen Maria Lambis? Het driesterren complex op Kreta biedt je Griekse gastvrijheid, gezellige avonden met live muziek en dans, een zwembad én een fijne ligging.

Ligging & omgeving

Appartementen Maria Lambis heeft een rustige ligging in Stalís, een populaire badplaats op Kreta. Ondanks deze rustige ligging heb je wel het strand en het levendige centrum binnen handbereik. Aan restaurants, bars en winkels geen gebrek. Met dank aan een bushalte op slechts enkele minuten lopen van Appartementen Maria Lambis, heb je ook de mogelijkheid om meer van Kreta te ontdekken. Liever geen openbaar vervoer? Vraag ter plaatse naar de mogelijkheden voor excursies of huur een auto.

Studio; De eenkamerappartementen beschikken over o.a. een koelkastje, kitchenette met waterkoker en elektrische kookplaten, een badkamer met douche en toilet en een balkon met tuinzicht. Gebruik van airco, WiFi en kluisje is tegen betaling.

Faciliteiten

In de bloemrijke tuin van Appartementen Maria Lambis vind je het zwembad en zonneterras. Ligbedden en parasols staan al klaar! Voor een verfrissend drankje of snacks is er een pool-/snackbar bij het zwembad gevestigd. Regelmatig wordt er een Griekse avond met live muziek en dans georganiseerd bij Appartementen Maria Lambis. Proef van lokale wijnen, geniet van huisgemaakte gerechten en doe mee met traditionele dansen.

Overige faciliteiten en diensten van Appartementen Maria Lambis zijn o.a. een tv-ruimte, WiFi in de openbare ruimtes en tegen betaling een internethoek en biljarttafel.

LET OP: toeristenbelasting is niet bij de reissom van Appartementen Maria Lambis inbegrepen. Je dient deze nog ter plaatse te betalen. Appartementen Maria Lambis is niet of minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 11 november 2022, *Let op; Reisaanbieder wordt snel duurder bij veel animo,  PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct