Een weekje ontspannen? Waarom niet?

een weekje ontspannen waarom niet



Costa Calma

De letterlijke vertaling van deze badplaats aan de zuidoostkust van Fuerteventura is namelijk 'rustige kust'. Strijk neer op het witte zandstrand aan de Playas de Sotavento de Jandía, vlak voor je hotel in Costa Calma, en duik om af te koelen in de helderblauwe Atlantische Oceaan. Je kunt hier prachtige lange wandeltochten langs de kust maken!


Hotel Drago Park  (groot Resort)

In het zuiden van Fuerteventura pronkt hotel Drago Park in Costa Calma. Een betere uitvalsbasis voor je verblijf op dit mooie eiland kunnen wij niet verzinnen! Drago Park is ruim opgezet en beschikt over een groot zwembad voor urenlang zwemplezier. Daarna rust je hier uit onder de palmbomen, geniet je van de warme Canarische zon en maak je je klaar voor een nieuwe duik.

Fuerteventura wordt ook wel de Caribbean van Europa genoemd. Niet gek, met die enorm kleurrijke gevels van dit hotel. Je waant je in deze omgeving bíjna op Aruba, maar dan voor een zachter prijsje. De witte golven van de krachtige, roerige zee lopen over in het eindeloze blauw tot aan de horizon. Het is dat je weet dat je op Fuerteventura bent, maar anders...

Gemiddeld beroordeeld met een 8.1 ; * Mooie kamers * Goed eten  *Mooi zwembad  * Schoon.

Restaurants/Bars Buffetrestaurant 2 bars Snackbar

Zwembaden Buitenbad: verwarmd (01/11 t/m 31/03) Kinderbad buiten: verwarmd (01/11 t/m 31/03) Badhanddoeken (borg vereist) en ligbedden Zonneterras

Sport & Activiteiten Aerobics Biljart Darts Fitnessfaciliteiten Jeu de boules Multisportterrein Volleybal Waterpolo


Ligging

Centrum Costa Calma op ca. 2 km

Luchthaven Fuerteventura op ca. 62 km

Strand op ca. 1 km


Groot zwembad voor zwemplezier

Veel te doen voor jong en oud

Beschutte tuin met palmbomen

Wandel naar het lange strand


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 12 november 2022, PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct