Afrikaanse sferen

afrikaanse sferen



Gambia

De Afrikaanse cultuur is ontspannen en natuurlijk. Wil je in december verzekerd zijn van zon, niet te ver vliegen en toch een tropisch gevoel ervaren? Vlieg dan naar Gambia! 


Kotu

Kotu is een langgerekt badplaatsje, dat ongemerkt overloopt in de plaats Fajara. Aan het mooie, brede zandstrand van Kotu bevinden zich de meeste hotels. Er zijn ook gezellige restaurants te vinden, waarvan enkele naast een goede keuken ook regelmatig muzikaal vertier bieden. Kenmerkend voor Kotu is de combinatie van tropische ontspanning en de kleurrijke Gambiaanse cultuur.



Bungalow Beach/ 8.1

Welkom in je Gambiaanse thuis, direct aan zee!

Zodra je de koffers neerzet in Bungalow Beach in Kotu ben je helemaal in Gambiaanse sferen. De ruime kamers zijn basic, maar met een prima ontbijtpakket en het hartelijke personeel biedt aparthotel Bungalow Beach haar gasten alle ingrediënten voor een fijne vakantie. Stap het hotel uit en je staat in het knusse centrum van Kotu. Overdag slenter je hier langs de souvenirkraampjes, drink je een kop koffie op één van de terrassen en 's avonds kies je uit Indiaas, Gambiaans en nog veel meer. Bungalow Beach ligt direct aan het mooiste strand van Gambia, Kotu Beach. Geniet van een koud biertje bij de strandbar of relax onder de schaduw van de palmen, uitkijkend over zee. Dat is nog eens thuiskomen. Buiten het hotel vind je het kleine centrum van Kotu, met een aantal restaurants en terrasjes

Restaurants/Bars À-la-carterestaurant Bar: buitenbar Beachbar Zwembaden Buitenbad Kinderbad buiten Ligbedden en parasols Zonneterras Strand Tegen betaling Ligbedden en parasols


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 2 december 2022, PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.


Boek direct