Lanzarote

lanzarote







Appartementen Isabel **

Ligging

Dit vakantiedorp ligt in een rustig gedeelte van Puerto del Carmen. Het hotel bevindt zich op ongeveer 5 minuten lopen van het stadscentrum met zijn restaurants, bars, pubs en uitgaansgelegenheden. Het ligt op slechts 300 meter van het strand en de promenade. De gasten vinden een aantal winkels in Biosfera, op ongeveer 800 meter afstand, en haltes van het openbaar vervoer zijn ook dicht in de buurt. De nabijgelegen bezienswaardigheden en attracties behoren Arrecife, op ongeveer 10 km afstand, het Timanfaya Nationaal Park, op ongeveer 25 km afstand en het strand Playa Blanca, op ongeveer 30 km afstand.

De luchthaven van Lanzarote bevindt zich op ongeveer 10 km van het hotel.

Hotelfaciliteiten

De gasten beleven een ontspannen verblijf in de 14 appartementen. Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. De kluis bewaart waardevolle spullen van de gasten. In het vakantiecomplex is Wi-Fi verkrijgbaar. In de supermarkt zijn producten voor het dagelijks gebruik verkrijgbaar.

Kamers

Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt.

De kamers beschikken over een slaapbank. Het is ook mogelijk om aparte slaapkamers te boeken. Extra bedden kunnen worden aangevraagd. De beste bescherming voor het eigendom van de gasten biedt een kluis. In de kitchenette bevinden zich een koelkast, een fornuis en een magnetron. Voor optimaal comfort zorgen een telefoon, een tv met satelliet-/kabelontvangst en Wi-Fi (tegen toeslag). De badkamers zijn uitgerust met een douche en een bad. Het verblijf beschikt over 14 niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het complex ter beschikking. Het zwembadcomplex in de openlucht biedt verkwikkend zwemplezier. Op het terras staan ligstoelen onder parasols ter ontspanning. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals golfen, biljart.

Recensie;

Fantastisch/  8.7 Laura zo 20 feb. 2022 Echt super appartement, vriendelijke mensen, prima bedden en schoon!


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 4 december 2022, PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct