Marmaris

marmaris



Kamer 1

1 Volwassene (1 x € 393,80) € 393,80 Logies inclusief Bijdrage SGR garantiefonds inclusief Calamiteitenfonds inclusief Reserveringskosten. inclusief Totaal € 393,80


De Zuid-Egeïsche kust, ook wel de Lycische kust genoemd, staat bekend om de diepblauwe zee die grenst aan de groene natuur en lange uitgerekte stranden. Wie hier op vakantie is, kan rekenen op genoeg zon, gezellige badplaatsjes en een overvloed aan culturele bezienswaardigheden.

De gezellige badplaats Marmaris is bij Nederlanders één van de meest geliefde bestemmingen in Turkije. Deze vrij uitgestrekte stad, die langs een mooie baai is gebouwd, biedt dan ook alles wat nodig is voor een heerlijke vakantie.


Appartement Liman/ 8.1

De centrale ligging van Appartementen Liman maakt dit de perfecte plek om Marmaris beter te leren kennen en wanneer je Marmaris al kent, kan je hier vandaan makkelijk alle bekende plekjes weer opzoeken. Veel gezellige bars, kleurrijke souvenirwinkeltjes en restaurants waar de lekkerste gerechten, zoals köfte (Turkse gehaktballetjes), op de kaart staan liggen op loopafstand van het hotel. Ook wandel je binnen de kortste tijd naar het strand, maar om van de zon te genieten kan je ook een zonnebedje aan het zwembad bij de appartementen uitkiezen. Bij de poolbar kun je verfrissende drankjes bestellen en als je 's avonds niet ver weg wilt gaan, bestel je bij het restaurant bij de appartementen ook lekkere gerechten.

Centraal gelegen in het hart van Marmaris

Vlakbij leuke restaurantjes

Relaxen bij het zwembad


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. * Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 13 mei 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct