Italië

italie





Rocchetta di Vara een klein stadje in Ligurië.  

Ligurie is geliefd,  niet alleen om de schoonheid van dit gebied en de prachtige stranden! Ligurie is een gevarieerd landschap met schitterende panorama's, de mooiste plaatjes zie je hier! 

Genieten van smakelijk eten, van eenvoudige producten, authentiek en  sublieme smaken, de wijn, de mensen alles is hier prima!

De sfeer is zeer onstpannen en gemoedelijk, de natuur is nog ongeschonden, wat je voelt! 


Verblijf in de bergen bij Countryhotel Cuccaro Club!  Zoek je een sportieve vakantie  midden in de natuur? Dan is dit iets voor jouw.

Er zijn hier mooi aangelegde wandel en fietspaden .

Met de trein kun je snel naar de leukste dorpjes. of naar de kust.

Dieren lopen hier nog vrij rond.

Buiten en binnenzwembad beschikbaar. 

Authentieke sfeer.

Huisgemaakte gezonde gerechten.


KOPIE WEBSITE>>>>OUW VAKANTIE IS BESCHIKBAAR! De prijs is gestegen omdat de goedkoopste optie is uitverkocht.

Dit is nu de beste deal vanaf Eindhoven: vertrek maandag 03 juni 2024 terugreis zaterdag 08 juni 2024(6 dagen) luchthaven Eindhoven verzorging Logies + ontbijt Uitgebreide beschrijving van deze vakantie € 385 p.p.


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. * Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 16 mei 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct