Kefalonia

kefalonia



Mega Lakos

Mega Lakos is vooral bekend om zijn prachtige strand. Het is een klein, rustig dorpje met niet zo heel veel winkels en restaurants.

Ideaal voor rustzoekers die van de natuur willen genieten.


8,5 Fantastisch Uitzicht over de olijfgaarden en zee

Een ideaal plekje voor rustzoekers Langgerekt zwembad, ideaal voor een relaxed dagje Via een prachtig gebied vol met eeuwenoude olijfbomen, kom je aan bij Appartementen Nautilus. Een charmant vakantieadres in een landelijke omgeving. Hier wordt je omringd door een oase van groen en kun je soms, het geluid van vogels en tjirpende krekels in de bomen horen. De appartementen zijn basic en beschikken over openslaande deuren met een balkon of terras met zitje. Hier kun je ’s morgens heel ontspannen wakker worden met het uitzicht op de tuin en ’s avonds genieten van een heerlijke Robala (lokale witte wijn). Bij het zwembad draait het om relaxen; een paar baantjes in het verkoelende water, opdrogen in de zon, een middagdutje in de schaduw en tussendoor een vers drankje halen bij de poolbar.



Te betalen aan Sunweb Kamer 1

1 Volwassene (1 x € 549,05) € 549,05 Logies inclusief Bijdrage SGR garantiefonds inclusief Last minutes € -50,00 Calamiteitenfonds inclusief Reserveringskosten. inclusief Subtotaal € 499,05


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. * Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 24 juni 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct